Een duurzame toekomst - hoe meet je dat eigenlijk
Artikel

In gesprek met Timothy Nixon over duurzaamheid

Een duurzame toekomst: hoe meet je dat eigenlijk?

Door | 5 april 2016

‘Duurzaamheid moet een meetbaar doel zijn, geen hype.’ Dat is het pleidooi van Timothy Nixon, oprichter en hoofd van de duurzaamheidswebsite van informatiegigant Thomson Reuters. OneWorld sprak hem half maart op het Sustainability Congres van The Economist in Londen.

 

Twee dagen lang werd daar gesproken over hoe we ons moeten aanpassen om onze planeet leefbaar te houden. ‘Het is hoopvol om zoveel partijen die een rol te spelen hebben in een duurzame toekomst, bij elkaar te zien. Maar de vraag die ik mij steeds stel is: Hoe kunnen we al deze afzonderlijke inspanningen samen brengen? Hoe zorgen we ervoor dat we onze duurzame doelen ook daadwerkelijk halen? Hoe meten we duurzaamheid?’ aldus Timothy Nixon.

 

Lees ‘Een duurzamere toekomst: hoe meet je dat eigenlijk?’ op de website van OneWorld

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen