nieuwe economie
Video

Duurzaam ondernemen en winst maken in een nieuwe economie

Door | 15 januari 2016

Duurzaam ondernemen én winst maken. Kan dat? In de nieuwe economie wordt niet alleen gekeken naar financiële resultaten, maar ook naar ecologische en sociale impact. Zo kun je op alle gebieden groeien, en kunnen ondernemers de vruchten plukken van hun innovatieve aard.

 

Duurzaam ondernemen en een goed verdienmodel hebben sluiten elkaar niet uit. Sterker nog, in de Nieuwe Economie pluk je als ondernemer juist de vruchten van je innovatieve aard. Denktank Het Groene Brein heeft hier een mooie video over gemaakt.

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen