Een vitale organisatie maakt vitale medewerkers
Artikel

Organisatievitaliteit gaat verder waar duurzame inzetbaarheid stopt

Een vitale organisatie maakt vitale medewerkers

Door | 29 maart 2016 | Bron: Gidsinbedrijf.nl

Het gangbare idee is dat vitale medewerkers een vitale organisatie maken. Maar helaas: het is een breed misverstand dat het louter werken aan de vitaliteit van mensen automatisch leidt tot een vitale organisatie.

 

Natuurlijk, in de snel veranderende wereld waarin we leven zijn vitale, veerkrachtige mensen nodig. Niets mis mee. Integendeel. Maar uiteindelijk zal de wijze waarop de organisatie als geheel opereert bepalen of deze vitaal en succesvol is en de medewerkers zich staande houden. De wijze van organiseren, communiceren en (samen)werken bepaalt de vitaliteit en het bestaansrecht van de organisatie. In individuele vitaliteitsprogramma’s komen die aspecten nauwelijks aan bod. Een gemiste kans.

 

Lees verder bij gidsinbedrijf.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen