Eerste hulp bij gezondheid op de werkvloer
Whitepapers

Eerste hulp bij gezondheid op de werkvloer

Door | 27 maart 2017

Je werknemers zijn je belangrijkste kapitaal, het is daarom belangrijk om aandacht aan de gezondheid van je personeel te besteden. Je kunt er veel winst mee behalen voor je onderneming! Want gezonde, vitale werknemers werken efficiënter en effectiever en zorgen daarmee voor een hoger rendement van je bedrijf.

 
Wist je dat een zieke werknemer gemiddeld 230 euro per dag kost? Voorkomen is dus in dit geval letterlijk beter – goedkoper – dan genezen. Verzuim kun je voorkomen door het voeren van een gezondheidsbeleid. Maar hoe doe je dat, je personeel fit en gezond krijgen?

 

Dit bevat meer dan het aanbieden van fruit op de werkvloer, maar het hoeft niet veel geld te kosten. In de whitepaper ‘Eerste hulp bij gezondheid op de werkvloer’ vertelt MKB Servicedesk hoe je het onderwerp gezondheid onder de aandacht brengt, hoe je een plan maakt voor gezondheidsmanagement en welke voordelen gezonde werknemers met zich meebrengen.

 

Download de whitepaper ‘Eerste hulp bij gezondheid op de werkvloer’

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen