Energieneutraal is straks heel normaal
Artikel

‘Energieneutraal is straks heel normaal’

Door | 17 februari 2016 | Bron: Bouwformatie.nl

‘Heb jij je huis al energieneutraal gemaakt?’ Dat is een vraag die over niet al te lange tijd doodnormaal moet zijn, als het aan Wigger Verschoor ligt. Verschoor is projectleider Duurzaam Gebouwde Omgeving bij stichting Urgenda en maakt zich hard voor een sneller duurzaam Nederland.

 

Voor de bouwsector is energieneutraal wonen zeer relevant. De klant zit steeds vaker aan de tekentafel en wil meebeslissen over zijn nieuwbouwwoning. Tel daarbij op dat in 2020 alle nieuwbouwhuizen energieneutraal moeten worden opgeleverd. ‘Ik denk dat hier voor bouwbedrijven een enorm interessant voordeel en verkoopargument kan liggen, maar dan is het nu wel hoog tijd om je erin te gaan verdiepen’, aldus Verschoor.

 

Lees verder op de website van Bouwformatie

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen