Artikel

Europese biologische beweging lanceert visie richting 2030

Door | 1 december 2015 | Bron: Biojournaal

De Europese biologische beweging heeft haar visie voor Europa richting 2030 gelanceerd op het negende European Organic Congress. ‘Transforming food & farming: An organic vision for Europe in 2030’, zo luidt de titel van de gemeenschappelijke visie.

 

De visie voorziet in een brede invoering van een eerlijk, milieubewust, gezond en zorgzaam Europa in 2030: Aanhoudend leiderschap om verandering in voeding en landbouw te bevorderen, geloof in de holistische aanpak, gevoed door interacties met andere gelijkgestemde initiatieven — waaronder fairtrade, agro-ecologie en stedelijke landbouw — en het bouwen van bruggen met andere belanghebbenden in het voeding- en landbouwsysteem.

 

Lees meer op de website van Biojournaal

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen