Boeken

  Leidinggeven aan mensen die het niet doen voor de poen

  Happyholics

  Door | 27 april 2016

  De nieuwe generatie werknemers is niet verslaafd aan werk maar aan geluk. Ze zitten boordevol energie maar ze zetten zich alleen in als je ervoor zorgt dat ze het naar hun zin hebben. Vergeet die bonus en die blinkende leaseauto. Generatie Y vindt een prettige werksfeer veel belangrijker.

   

  De mensen die je vandaag uitnodigt voor een sollicitatiegesprek zijn morgen vertrokken als je niet investeert in hun dagelijks geluk. Happyholics laat de stem horen van een nieuwe generatie. Lees wat jonge medewerkers van je verwachten en hoe je in een vergrijzende samenleving van hen kunt profiteren. Happyholics zijn goud waard. 

   

  Itamar Sharon (29) is zelf ook een happyholic. Hij werkte bij traditionele bedrijven en ontdekte al vlug dat hij daar niet gelukkig zou worden. Sindsdien richt hij zich op het helpen van bedrijven en leidinggevenden die willen inspelen op de wensen van het groeiende aantal werknemers dat geluk belangrijker vindt dan status of geld. 

   

  Meer informatie

  Auteur: Itamar Sharon

  Uitgever: Haystack

  ISBN: 978 94 6126 129 8

  Prijs: Vanaf € 12,99

  Ook verkrijgbaar als Ebook

   

  'Happyholics' is hier te bestellen

  Cover Happyholics
  Magazine TGTHR

  Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

  Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
  whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

  Klik hier om je aan te melden
 • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

 • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen