Video

Het t-shirt van 2 euro – een sociaal experiment

Door | 29 december 2015

In Berlijn trof het winkelend publiek onlangs een automaat aan met T-shirts voor slechts 2 euro. Op het moment dat ze interesse toonden in het shirt, gebeurt er iets onverwachts.

 

In de automaat worden vervolgens namelijk beelden vertoond van mensen die onder erbarmelijke situaties aan het werk zijn, 0,13 cent per uur verdienen en 16 uur per dag werken. De potentiële kopers krijgen na het zien van de video de keuze om het shirt voor 2 euro aan te schaffen of dit bedrag te doneren voor de mensen die onder deze omstandigheden moeten werken. Bekijk de video om te zien wat er gebeurt!

 

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen