Interview

Hoe de financiële sector duurzamer kan werken

Door | 11 juli 2016 | Bron: MVO Nederland

Eef Spronck, sectormanager Finance bij MVO Nederland, sprak een paar dagen geleden met New Business Radio over duurzaamheid in de financiële sector. Wie zijn de koplopers? Waarom gaat verduurzaming bij verzekeraars zo traag? En welke twee dingen geeft Spronck de sector mee om mee aan de slag te gaan?

 

‘Er wordt veel over verantwoord en duurzaam gesproken, maar het is een uitdaging om het ook echt in de corebusiness van de financiële partijen verankerd te krijgen. In the end gaat het in de financiële sector toch nog vaak over het financiële rendement.’

 

Beluister het fragment via de website van MVO Nederland

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen