Tools

Hoe duurzaam is jouw bedrijf? Meet het met de WEconomy Index!

Door | 23 maart 2016

Duurzame bedrijfsvoering meten, hoe doe je dat? Met de WEconomy Index, een self-audit tool ontwikkeld door de Radboud Universiteit Nijmegen, kunnen bedrijven hun duurzame strategie grondig beoordelen. De index is volledig anoniem en geeft aanbevelingen op basis van de uitkomsten.

 

De WEconomy Index vertaalt zeven trends op het gebied van duurzaamheid en Nieuwe Business Modellen in een audit die de bedrijven zelf online kunnen uitvoeren. Meteen na het invullen volgen de resultaten en aanbevelingen over hoe het bedrijf het duurzaamheidsbeleid nog verder kan aanscherpen. Zo krijgen ondernemingen inzicht in de mate waarin zij nu daadwerkelijk duurzaamheid implementeren als strategisch onderdeel van de bedrijfsvoering.

 

 

Ga aan de slag met de WEconomy Index

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen