Hoe je zo duurzaam mogelijke mobiliteit kunt bereiken
Whitepapers

Whitepaper Duurzame Mobiliteit in 2020

Hoe je zo duurzaam mogelijke mobiliteit kunt bereiken

Door | 12 augustus 2016

Veel bedrijven kijken op dit moment kritisch naar zakelijke mobiliteit. Ze vragen zich af hoe het anders kan. Er ontstaat twijfel welke stap het beste is, en welke maatregelen voor dit moment het meest geschikt zijn. Daarom sprak Climate Neutral Group met tien koplopers om te achterhalen hoe ver de mobiliteitsmarkt nu al is en waar die naar toe beweegt.

 

Waar staan we in 2020? In de whitepaper Duurzame Mobiliteit in 2020 krijg je inzicht in hoe het proces naar duurzame mobiliteit eruit kan zien, maar ook mobiliteitsmaatregelen die je direct kunt toepassen. Vanuit dit inzicht kun je met kennis en inspiratie eigen doelen stellen en bepalen welke maatregelen voor jou het meest effectief zijn naar een zo duurzaam mogelijke mobiliteit.

 

Download de whitepaper ‘Duurzame Mobiliteit in 2020’ van Climate Neutral Group

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen