E-Books

Hoe schrijf je een MVO-jaarverslag?

Door | 8 februari 2016

Steeds meer bedrijven en organisaties schrijven een MVO-jaarverslag. Het maken van zo’n MVO-jaarverslag voelt anders dan het maken van een ‘gewoon’ of een financieel jaarverslag. Want wat zet je er wél in, en wat niet? Betrek je externe partijen (de zogenoemde stakeholders) bij de inhoud van het verslag? Of eigenlijk: waar begin je?

 

MVOConsultants schreef een e-book met als titel ‘Hoe schrijf ik een MVO jaarverslag’; In het e-book wordt het proces vanaf een MVO-nulmeting, tot het schrijven van een MVO-beleid en uiteindelijk het schrijven van het MVO-jaarverslag beschreven. Het schrijven van het MVO jaarverslag is beschreven op basis van de werkwijze van het GRI. In de bijlagen van het e-book zijn alle indicatoren van het GRI opgenomen. Mario van Vliet geeft op tuinbouwverhalen.nl een mooie samenvatting van dit boek.

 

Lees de samenvatting op tuinbouwverhalen.nl

Download gratis het e-book op de website van MVOConsultants

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen