Hoe ziet de optimale werkplek eruit
Artikel

Over de invloed van de werkomgeving op werknemersbetrokkenheid

Hoe ziet de optimale werkplek eruit?

Door | 7 maart 2016 | Bron: NRC Handelsblad

Geweldige collega’s, een capabele baas, goede arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging – allemaal redenen om je dagelijks vol enthousiasme naar kantoor te begeven. Maar een fijne werkplek is minstens zo belangrijk.

 

Volgens onderzoek van Ipsos in opdracht van Steelcase, waarvoor ruim 12.000 werknemers in zeventien landen werden ondervraagd, voelen werknemers die tevreden zijn over hun werkomgeving, zich het meest betrokken bij hun werk. De Nederlandse werkomgeving komt uit het onderzoek naar voren als een van de meest progressieve ter wereld. Toch zijn Nederlanders niet uitgesproken positief over hun werkplek: slechts 7 procent gaf aan zeer tevreden te zijn. Paul Zuidema van Steelcase geeft een aantal tips voor de optimale werkplek.

 

Lees verder op de website van NRC Handelsblad

Download het onderzoek ‘Engagement and the Global Workplace’

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen