In transition 2.0
Video

In Transition 2.0

Door | 20 januari 2016

In Transition 2.0 is een inspirerende onderdompeling in the Transition movement, een verzameling inspirerende verhalen van over de hele wereld over gewone mensen die het ongewone doen. Er wordt vertelt over gemeenschappen die hun eigen geld printen, overal voedsel verbouwen, hun economieën lokaliseren en community-powerstations opzetten.

 

Het is een idee dat viraal is gegaan: een sociaal experiment over het reageren op onzekere tijden met oplossingen en optimisme. In een wereld die overspoeld is met somberheid, is dit een verhaal over hoop, vindingrijkheid en de kracht van het kweken van groenten op onverwachte plekken. De film duurt ongeveer een uur en is Nederlands ondertiteld.

 

Bezoek de website van Transition Network

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen