In vier stappen duurzaamheid strategisch inbedden
Artikel

In vier stappen duurzaamheid strategisch inbedden

Door | 24 februari 2016 | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Bedrijven moeten duurzaam innoveren om hun impact op de samenleving te verbeteren. Dat zegt prof. dr. ir. André Nijhof, kerndocent Sustainability & Innovation aan de Nyenrode Business Universiteit. Nijhof focust in Sustainability & Innovation bewust op wat professionals individueel voor elkaar krijgen.

 

‘Veel salesmensen en controllers zijn zich niet bewust dat duurzame bedrijfsvoering ook hen aangaat. Ik laat zien hoe ze kunnen bijdragen en hun organisatie daarin kunnen meenemen. Naarmate de module vordert, komen inspirerende plannen op tafel. Prachtig om mee te maken.’

Deelnemers aan de module doorlopen vier stappen om duurzaamheid strategisch in te bedden in hun organisatie. Nijhof licht deze stappen toe in een artikel op het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen.

 

Lees het artikel ‘Duurzaam innoveren: verandering begint altijd met een kleine stap’ op duurzaam-ondernemen.nl

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden