Interview met Willem Lageweg bij de Henk van Luijk-lezing
Video

Interview met Willem Lageweg bij de Henk van Luijk-lezing

Door | 23 mei 2016

Op donderdag 19 mei jl. gaf Willem Lageweg op Nyenrode Business Universiteit de Henk van Luijk-lezing – vernoemd naar de Nederlandse pionier in de bedrijfsethiek – waarin hij een pleidooi hield voor een herwaardering van de bedrijfsethiek.

 
Volgens Lageweg is MVO zijn bedrijfsethische fundament uit het oog verloren en is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. In TGTHR Magazine editie 2 wordt Willem Lageweg hier door Lars Moratis over geïnterviewd. We geven je alvast een voorproefje van dit interview!

 

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen