Tools

ISO 26000 Quick Scan (CSR Academy)

Door | 19 november 2015

De gratis online ISO 26000 quick scan van CSR Academy is bedoeld om je een idee te geven van de inhoud van ISO 26000 – de mondiale MVO-richtlijn – én om je een eerste indicatie te geven in hoeverre jouw organisatie reeds aan ISO 26000 voldoet.

 

Om tot deze indicatie te komen bepaalt deze scan je score op basis van veertien stellingen. Deze score wordt uitgedrukt in een percentage (bij een score van 100%, voldoe je volgens deze quick scan ‘volledig’ aan ISO 26000) en een oordeel (variërend van ‘zeer slecht’ tot ‘uitstekend’). Naast deze totaalscore wordt je score vergeleken met de scores van andere organisaties (totale groep) en organisaties die qua omvang en aard van de bedrijfsactiviteiten vergelijkbaar zijn met jouw organisatie.

De scan bestaat uit veertien uitgekiende stellingen die je snel en eenvoudig kunt doorlopen. De beantwoording wijst zich vanzelf. Hiermee krijg je binnen tien minuten een score en een oordeel op ISO 26000.

 

Doe de gratis online ISO 26000 quick scan

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen