Video

Ketensamenwerking bij Bouwbedrijf Kesselaar

Door | 16 december 2015

Ketensamenwerking is een van de kenmerken van Bouwbedrijf Kesselaar. De opdrachtgever praat niet met de directeur van het aannemersbedrijf maar met de mensen van de werkvloer, zoals de loodgieter en de tegelzetter.

 

Volgens René Kesselaar is het over drie of vier jaar goed mogelijk, dat we geen aannemers meer kennen. We zullen onderdeel uitmaken van een keten of een groep en daarin moeten we samenwerken om kennis en waardes te delen. Maar tussen zeggen en doen zit een groot verschil: hoe start je met ketensamenwerking?

 

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen