Kinderarbeid de 5 grootste risicolanden voor ondernemers
Artikel

Kinderarbeid: de 5 grootste risicolanden voor ondernemers

Door | 15 juni 2016

Kinderarbeid. Geen bedrijf wil er mee te maken krijgen, maar kan jij met zekerheid zeggen dat er geen sprake is van kinderarbeid in je productieketen? 168 miljoen kinderen in tientallen landen gaan niet naar school, maar moeten werken, ook in Europa.

 

Aan de hand van de MVO Risico Checker zijn op grensverleggers.nl de 5 grootste risicolanden op een rij gezet. De MVO Risico Checker toont meldingen van MVO-risico’s per land, sector, product of dienst. De website heeft een database met meer dan tweeduizend bronnen, dus het geschetste beeld is behoorlijk accuraat.

 

Lees verder op grensverlegggers.nl

Lees meer over de MVO Risico Checker in de kennisbank

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen