Kompas energiewetgeving gebouwen interactief overzicht op energiewetgeving
Regelgeving, Tools

Kompas energiewetgeving gebouwen: interactief overzicht op energiewetgeving

Door | 17 oktober 2016

Eigenaren, (ver)huurders en gebruikers van bestaande bedrijfsgebouwen zijn volgens de wet verplicht om energie te besparen. Maar welke wetten en regels gelden er voor jouw specifieke situatie? De interactieve tool Kompas energiewetgeving gebouwen biedt snel en gemakkelijk een overzicht voor jouw specifieke gebouw en organisatie.

 
Het Platform Duurzame Huisvesting ontwikkelde het interactieve Kompas energiewetgeving gebouwen. De tool maakt je wegwijs in de complexe energiewetgeving en geeft je concrete tips, links en hulpmiddelen in de categorieën:

 

– Meer comfort

– Meer waarde

– Een beter imago

– Tevreden gebruikers

– Minder exploitatiekosten

– Meer productiviteit

– Efficiënter gebruik van hulpbronnen

– Schone en duurzame energie

 

Het Kompas wordt continue gevuld met nieuwe informatie. Op het moment van schrijven is het eerste deel voor ‘kantoren’ compleet. De komende maanden wordt het interactieve Kompas Energiewetgeving verder uitgebreid met alle regels, uitzonderingen en vrijstellingen die gelden voor retail- en zorgvastgoed, onderwijsgebouwen en bedrijfshallen.

 

Ga naar het Kompas energiewetgeving gebouwen

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen