Boeken

De lifestyle gids voor een groen, eerlijk en gezond leven

Let’s go green

Door | 20 juni 2016

Ken je ook dat gevoel dat je in de winkel, thuis of in de bedrijfskantine de groene, eerlijke of gezonde keuze wilt maken, maar niet precies weet wat de beste optie is? Ga je wel eens naar je werk en zie je dat maatschappelijke verantwoordelijkheid ambitieuzer kan worden ingestoken door collega’s, ketenpartners of klanten? Vind je ook dat, naast wetgeving en targets, groener leven vooral aankomt op inzet van iedereen persoonlijk?

 

Let’s go green, geschreven door onafhankelijk deskundige Sustainable Susan biedt uitkomst. Deze lifestyle gids leidt de lezer in 320 pagina’s door het woud van groene keuzes en biedt concrete opties die aantrekkelijk, origineel, hip en ook kostenbesparend zijn. Met 1001 tips kun je direct aan de slag, zowel op het werk als thuis. Let’s go green is dé CO₂-neutrale handleiding voor een groen leven, dat jou, je werknemers of relaties inspireert om een positief verschil te maken.

 

Meer informatie 

Auteur: Susan Gerritsen-Overakker

Uitgeverij: Spectrum

ISBN: 978 90 0034 456 7

Prijs: € 20,00

Ook verkrijgbaar als e-book

 

'Let's go green' is hier te bestellen

Let's go green cover

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen