Word ook lid van TGTHR!

 

TGTHR wil jou verder helpen met duurzaam ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen en organiseren wij - vaak in samenwerking met onze partners - interessante bijeenkomsten. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

Verduurzamen doe je niet alleen, dat doe je samen! Door lid te worden van de TGTHR community kan jij je netwerk vergroten, een actieve rol spelen via het forum en/of het schrijven van blogs, deelnemen aan onze Catch-ups, korting ontvangen op events van onze partners en alle artikelen (ook die in het magazine zijn verschenen) op de website lezen... En het mooiste is;  lid worden is helemaal gratis! 

Wat zit er in je gratis lidmaatschap?

Lees álle artikelen
(ook die in het magazine zijn verschenen) op de website

Bezoek onze Catch-ups

Discussieer mee op het forum

Plaats je eigen columns of nieuws op de website

Vergroot je netwerk via onze community

Ontvang de nieuwsbrief van TGTHR

Reageer op columns en artikelen

Ontvang korting op events uit onze agenda

Welkom bij de TGTHR community!

 

Door lid te worden van TGTHR ben je deel van van onze community. Wij brengen je graag in contact met onze andere leden. Bekijk de profielen van andere leden en discussieer met elkaar op het forum. Bezoek ook onze Catch-ups, waar wij je volledig bijpraten over actuele duurzaamheidsthema's en je onze andere leden kunt ontmoeten, om zo je duurzame netwerk uit te breiden. De community van TGTHR staat in het teken van verbinding, kennis delen en elkaar helpen oplossingen te vinden. 

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen