Whitepapers

Gratis whitepaper over de NPR 6070-richtlijn

Maak medewerkers duurzaam inzetbaar

Door | 1 februari 2016

De Nederlandse arbeidsmarkt gaat fundamenteel veranderen waarbij voor het eerst in de geschiedenis er minder mensen beschikbaar zullen zijn voor het werk dat er is. Daarnaast veranderen vraag en aanbod voortdurend onder andere door economische ontwikkelingen, technologische mogelijkheden en maatschappelijke trends (bijvoorbeeld thuiswerken en flexwerken).

 

Om de vergrijzing het hoofd te bieden moeten werknemers te midden van al deze ontwikkelingen langer doorwerken. Duurzaam inzetbare medewerkers en organisaties die sturen op duurzame inzetbaarheid zijn goed ingespeeld op deze veranderingen en verwerven zich daarmee een gunstiger positie op de arbeidsmarkt. Dit whitepaper is een samenvatting van de Nederlandse praktijkrichtlijn NPR 6070 ‘Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers’. Het schetst enerzijds een theoretisch kader van duurzame inzetbaarheid, en biedt anderzijds informatie over de praktische scan waarmee je kunt bepalen waar jouw organisatie staat ten aanzien van dit steeds belangrijker wordende thema.

 

Download de gratis whitepaper ‘Maak medewerkers duurzaam inzetbaar’ van NEN

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen