majestic plastic bag
Video

The Majestic Plastic Bag – A Mockumentary

Door | 24 maart 2017

De uitgestrekte vlakte van de asfaltjungle is de thuisbasis voor vele grote en kleine schepsels en de geboortegrond van een van de beroemdste schepsels: de plastic tas. In de ironische mockumentary ‘The Majestic Plastic Bag’ is de levenscyclus van dit nieuwsgierige schepsel op National Geographic-achtige wijze neergezet. Kwetsbaar en als speelbal van het wrede lot begint de plastic tas aan zijn lange, lange soloreis naar huis: de Garbage Patch in de Grote Oceaan. Op een humoristische manier maakt natuurorganisatie Heal the Bay het probleem rondom plastic zwerfvuil pijnlijk duidelijk. De voice-over van deze mockumentary is Nobelprijswinnar Jeremy Irons.

 

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen