Artikel

Martini Ziekenhuis bespaart 25 miljoen liter water in 1 jaar

Door | 5 januari 2016 | Bron: Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft het afgelopen jaar maar liefst 25 miljoen liter water bespaard.

 

Het totale waterverbruik is met deze besparing met een kwart teruggebracht. De besparing is mede gerealiseerd door het vervangen van de oude waterleiding en het verwijderen van overbodige kranen. Voorheen moesten veel kranen die niet meer in gebruik waren, in verband met legionellagevaar wekelijks worden doorgespoeld.

 

Lees meer op de website van het Martini Ziekenhuis

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen