Meer doen met je duurzaamheidsverslag
Artikel

Meer doen met je duurzaamheidsverslag

Door | 19 mei 2016

Ieder jaar weer doet het een beetje pijn. Organisatie Zus & zo publiceert een pracht van een duurzaamheidsverslag dat werkelijk het hele verhaal vertelt. Een verhaal waarvoor iedereen met de billen blootging. Waarvoor bevlogen professionals dieper dan ooit de organisatie indoken en de onderste steen boven haalden.

 

En waarbij in een vruchtbare dialoog met de stakeholders boven tafel werd gehaald welke zaken er nu echt toe doen. Een verslag dat echt ergens over gaat. Een verslag met relevantie, dat vervolgens… in een (digitale) la verdwijnt. Pijnlijk dus. En zonde! Want het duurzaamheidsverslag is een perfect fundament onder het boodschappenbouw van de organisatie. Een onuitputtelijke bron voor storytelling, herhaling van de kernboodschap of input voor benchmarks. Voor intern en extern gebruik. Zowel offline als online.

 

Lees verder op MVOMaturitymodel.nl

Bekijk duurzaamheidsverslagen van andere bedrijven

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen