Artikel

Meer vis en meer winst met duurzaam vissen

Door | 11 januari 2016 | Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Duurzame vismethoden worden vaak aangeprezen vanwege de milieuvoordelen, maar een nieuw onderzoek heeft aangetoond dat het ook de winst flink kan verhogen.

 

Duurzaam vissen kan de winst van vissers jaarlijks met $ 51 miljard verhogen. Dat is de uitkomst van een groot onderzoek waarin ruim 4.300 visserijen zijn opgenomen. Volgens de onderzoekers herstellen visgebieden sneller dan eerder werd verwacht: mits er duurzaam gevist wordt kunnen veel gebieden binnen negen jaar herstellen.

 

Lees meer op de website van Duurzaam Bedrijfsleven

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen