Artikel

MVO-Marketing: wat zijn de DO’s en DON’Ts

Door | 12 januari 2016 | Bron: Heuvel Marketing

Social media en stakeholderparticipatie zijn belangrijk voor je MVO-activiteiten. Door op een goede en creatieve manier te communiceren, zullen stakeholders deelnemen aan dialogen en discussies.

 

Het is belangrijk hierin passende thema’s te vinden, waar de hele organisatie achter staat en waar open over wordt gecommuniceerd. Maar wat moet je wel en vooral niet doen om dit te bereiken? Heuvel Marketing heeft een aantal waardevolle do’s en dont’s op een rij gezet die je kunnen helpen succesvol invulling te geven aan je MVO-inspanningen.

 

Lees de do’s en dont’s

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen