Artikel

Nieuw rapport Panteia over preventie van beroepsziekten

Door | 31 december 2015 | Bron: Arboportaal

Steeds meer werkgevers en werknemers zijn zich bewust van de directe oorzaken van beroepsziekten. Het ontbreekt echter vaak aan kennis en bewustzijn van de meer indirecte factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van een beroepsziekte.

 

Uit het onderzoek ‘Preventie van Beroepsziekten’ dat is uitgevoerd door Panteia en VHP Human Performance, blijkt dat de belangrijkste factoren liggen op het niveau van de werkvloer. Ook de relatie tussen werkgever en werknemer kan een gunstige invloed uitoefenen op het voorkomen van welke beroepsziekten dan ook.

 

Lees het hele artikel op de website van Arboportaal

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen