Artikel

Nieuwe app vergemakkelijkt duurzaam inkopen voor consument

Door | 30 december 2015 | Bron: Duurzaam bedrijfsleven

Een nieuwe technologie moet consumenten met één blik op de smartphone alles vertellen over de duurzaamheid van een product. Een succesvolle pilot met een app met deze technologie hielp supermarktketen Agrimarkt aan een MVO Award.

 

Door ieder product een volledig unieke code toe te kennen, kan hier alle informatie over de leverancier, de ingrediënten en het productieproces aan verbonden worden. Naast het vergemakkelijken van duurzaam inkopen voor de consument, ziet Backus grote mogelijkheden voor de gehele keten.

 

Lees meer op de website van Duurzaam Bedrijfsleven

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen