Whitepaper

Nieuwe Business Modellen: Duurzaam. Circulair. Inclusief

Door | 16 april 2018

Op 9 maart jl. sprak prof.dr. Jan Jonker zijn oratie uit bij de aanvaarding van de wisselleerstoel Emile Francqui aan de Vrije Universiteit Brussel. De titel van de rede is: Nieuwe Business Modellen: Duurzaam. Circulair. Inclusief.

 

De rede schets eerst en vooral een beeld van de grote ‘trage’ transities van deze tijd samengebracht in het concept van de WEconomy. Tegen die achtergrond wordt stilgestaan bij het verbinden met nieuwe vormen van ondernemen, wat tot uitdrukking komt in nieuwe businessmodellen en anders denken over monetaire systemen.
In een iets bewerkte en uitgewerkte vorm is deze rede nu gratis beschikbaar.

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen