Artikel

Nieuwe OV-kaart maakt woon-werkverkeer schoner, goedkoper en makkelijker

Door | 8 januari 2016 | Bron: VNO-NCW

Met BudgetZeker, een nieuwe OV-kaart voor werkgevers, kan 20 procent kosten worden bespaard en tegelijkertijd de CO₂-voetafdruk gehalveerd worden. VNO-NCW en MKB-Nederland zijn blij met de nieuwe kaart.

 

Met de komst van de ov-chipkaart verdween namelijk het ‘stad-streekabonnement’. Daarmee konden werkgevers hun ov-gebruik niet meer voor een vast bedrag afkopen bij één aanbieder. Vanwege het oerwoud van aanbieders van ov-abonnementen en verrassingen in de kosten werden werkgevers ontmoedigd om hun werknemers te stimuleren om meer gebruik te maken van het openbaar vervoer. Op verzoek van VNO-NCW en MKB-Nederland hebben de gezamenlijke ov-bedrijven nu een opvolger geïntroduceerd: BudgetZeker. Hiermee kunnen werkgevers het ov-gebruik van hun werknemers afkopen.

 

Lees meer op de website van VNO-NCW

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen