Brochures, Handleidingen, Stappenplannen

Nieuwe publicatie Maatschappelijk verantwoord inkopen doe je zo!

Door | 14 juni 2016

Op het NEVI-PIANOo congres is de publicatie ‘Maatschappelijk verantwoord inkopen doe je zo!’ officieel gepresenteerd. Het boekje toont 7 artikelen met praktijkvoorbeelden waarbij overheidsorganisaties en marktpartijen samen aan duurzame resultaten hebben gewerkt. De publicatie is bedoeld als inspiratiebron voor overheden en ondernemers over de mogelijkheden van MVI.

 

In totaal zijn 23 experts van overheden en bedrijven geïnterviewd over hun ervaringen met maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI). Het boekje is officieel gepresenteerd tijdens de debatsessie ‘Lang leve duurzaam inkopen’ en werd aangeboden namens PIANOo en de ministeries van Infrastructuur en Milieu, Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, Economische Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Buitenlandse Zaken. Deze 5 departementen zijn verantwoordelijk voor het Plan van Aanpak MVI 2015-2020, waarin onder andere wordt ingezet op het delen van voorbeelden.

 

Lees verder op pianoo.nl

Download de publicatie ‘Maatschappelijk verantwoord inkopen doe je zo!’

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen