Nieuws
Duurzame innovatie

18 duurzame start-ups in nieuw programma PITCH!

4 mei 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Ecoland.tv

Er gebeurt in Nederland zo veel op het gebied van duurzaamheid, dat het soms moeilijk bij te houden is. Ecoland.tv nodigde 18 inspirerende start-ups uit om in 1 minuut te vertellen wat zij doen om de wereld duurzamer te maken. Sinds 2 mei zie je dagelijks een nieuw pitch op Facebook en Twitter en in de stream op Ecoland.tv.

 

PITCH! is een programma in samenwerking met de Rabobank. De video’s zijn opgenomen op de 24e verdieping van de glazen Rabotoren in Utrecht. Met op de achtergrond een prachtig uitzicht over de stad, vertellen de 18 ondernemers over hun duurzame passie.

 

De start-ups werken in uiteenlopende sectoren, en proberen ieder op hun eigen manier bij te dragen aan een duurzamere wereld. Van recycling tot energie, van voeding tot wonen en andere opvallende innovaties.

 

De start-ups die deelnemen aan PITCH! zijn: i-did slow fashion, Bleeve, Afval loont, aGreenStory, Zonnepanelendelen, BetonBallon, The Food Line-up, Gamatech, Saint Basics, Moyee Coffee, KantoorKaravaan, Stone Paper, Seamore, RecyQ, Yoni, StonePaper, Senfal, Bundles en Bioboxx.

 

Bekijk de stream op Ecoland.tv

Bekijk alle pitches in het YouTube-kanaal van Ecoland.tv

 

Foto boven artikel: Still uit YouTube video PITCH! i-did slow fashion movement 

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen