Nieuws
Facility management, human resources, financiën

Asito en Pure Energie verduurzamen 10.000 schoonmaakkrachten

23 december 2015 | Door: Charlene Bodt

Asito is overgestapt op groene windenergie van Pure Energie voor al haar stroom. Ook is er een samenwerking aangegaan met Pure Energie waarbij alle Asito schoonmaakkrachten tegen een aantrekkelijke prijs duurzame windenergie kunnen afnemen. De stroom van leverancier Pure Energie wordt opgewekt door zon- en windprojecten in Nederland. Pure Energie werd hiervoor al tweemaal uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland door o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds.

 

Sander Haas, MVO manager bij Asito: ‘We zijn als Asito overgestapt op windenergie voor onze eigen panden. We zoeken echter ook altijd naar manieren om onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid te delen met anderen. Het aanbieden van windenergie aan onze 10.000 schoonmaakkrachten past hier uitstekend bij. Samen met Pure Energie helpen we onze schoonmaakkrachten te vergroenen. Met groene stroom, maar ook met handige tips om energie te besparen.’ Alfons Wispels, directeur van Pure Energie: ‘Klanten zijn meer dan alleen klant bij Pure Energie, zij doen mee. Samen gaan we voor het milieu. Met veel positieve acties creëren we grote impact. Daardoor ontstaan weer mooie dingen. Wij geloven dat wat je iedere dag doet het verschil maakt. De samenwerking met Asito past hier uitstekend bij. We voorzien niet alleen de panden van Asito van groene stroom, maar bereiken door het partnerschap ook de schoonmaakkrachten.

 

Over Asito

Asito is een landelijke schoonmaakorganisatie met 10.000 medewerkers. Asito wil niet alleen de meest duurzame schoonmaakdienstverlener zijn, maar wil haar inspanningen op MVO-gebied vooral delen met zo veel mogelijk anderen. Initiatieven als 1.000.000 druppels en het Nationaal Integratiediner zijn hier concrete voorbeelden van.

 

Over Pure Energie

Pure Energie wil het eerste energiebedrijf zijn dat een glimlach op je gezicht brengt. Winst is voor het milieu en niet in geld uit te drukken. Het is het schoon opwekken van energie, en zorgt ook voor een bijdrage aan goede doelen en duurzame projecten. En hiermee draagt Pure Energie bij aan haar missie: Energie waar je blij van wordt!

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen