Nieuws

BeeBox en Willem & Drees fuseren: koplopers verantwoord eten bundelen krachten

1 juni 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Beebox en Willem&Drees, koplopers op het gebied van vers, lokaal en biologisch eten, zijn voornemens om te gaan fuseren. Hiermee willen de bedrijven, die onder hun eigen merknamen blijven opereren, hun aanbod en dienstverlening vergroten en hun marktpositie versterken.

 

De vraag naar gezond, en verantwoordelijk geproduceerd eten neemt toe. In de afgelopen jaren zijn daardoor meerdere bedrijven begonnen met het aanbieden van lekker en verantwoord eten. Het aanbod van verse producten, seizoensgebonden en direct van de boer, blijft echter versnipperd. Door de fusie ontstaat een sterke, nieuwe organisatie met de slagkracht om de transitie naar een duurzame voedselketen te versnellen. Beide B Corp-gecertificeerde bedrijven zullen onder hun eigen merknaam blijven opereren.

 

Lees verder bij het online kenniscentrum duurzaam ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen