Nieuws
Algemeen

Being Development eerste ‘Certified B Corporation’ vastgoedontwikkelaar van Nederland

6 april 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Na een uitvoerige toets door B Lab® is Being Development er in geslaagd om zich als eerste Nederlands vastgoedbedrijf te certificeren als B Corp (Certified B Corporation®). Being Development heeft als doel duurzame waarden te creëren in het vastgoed, de kwaliteit van het leven te verhogen en een sociaal inclusieve en duurzame maatschappij te creëren. Hiermee voldoet het aan de eisen om deel te nemen in de Certified B Corp community.

 

B Corp is een wereldwijde beweging van bedrijven die hun ondernemerschap willen inzetten om zowel economische als sociale en ecologische winst in balans te brengen. Er zijn inmiddels meer dan 1600 B Corps in 47 landen, verdeeld over 130 industrieën. Om B Corp te worden dient een B Impact Assessment te worden voltooid, welke vervolgens wordt geverifiëerd door de onafhankelijke nonprofit organisatie achter B Corporation, B Lab®.

 

Lees verder bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen