Nieuws
Bedrijfsvoering

Coalition of the Doing van start: actief aan de slag met klimaatneutraliteit

4 mei 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Het nieuwe initiatief van Climate Neutral Group, de Coalition of the Doing (COTD) is van start gegaan. De COTD is een groep van bedrijven die actief aan de slag gaat met klimaatneutraliteit. Tijdens de kick-off werd in een intensieve ronde tafel gediscussieerd over duurzaamheid en klimaatneutraliteit, welke stappen de deelnemers al gezet hebben en welke extra CO₂-reductieprojecten er worden aangepakt.

 

Het was een zinvolle sessie om het jaarprogramma en de aanpak samen te optimaliseren, zodat de COTD eind mei officieel kan starten met effectief inhoudelijke onderwerpen. Tot die tijd kunnen bedrijven zich aansluiten bij de slagvaardige Coalition of the Doing – de doeners om klimaatimpact terug te dringen.

 

De Coalition of the Doing bestaat nu uit de volgende organisaties: Brabant Water, Beelen Recycling, Erdi, Reynaers, Arte Groep, Team Relocations, SMG Groep, PGGM, Asito en Elho. De extra CO₂-reductieprojecten zijn divers en variëren van verduurzamen in de productieketen, energiebesparing en -opwekking, transport en mobiliteit, nieuwe recyclemethodes en SMART supplychainmanagement. Naast concreet meetbare projecten is er behoefte aan kennis en inspiratie op het gebied van stakeholdercommunicatie en het creëren van draagvlak in en buiten de organisatie.

 

Lees verder bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Wil je meedoen? Vraag hier om meer informatie.

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen