Nieuws

CSU behaalt opnieuw niveau zilver op FIRA Platform

6 mei 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: csu

Het Fira Platform heeft CSU opnieuw niveau Zilver toegekend. Daarmee behoort het schoonmaakbedrijf ook in 2016 tot de MVO-koplopers in Nederland. In dit digitale register maken organisaties hun MVO-prestaties zichtbaar. Het koppelt ondernemingen die duurzaam inkopen aan potentiële duurzame leveranciers. Hierdoor maken zij gemakkelijker duurzame keuzes, die aansluiten bij hun bedrijfsstrategie. MVO is bij CSU stevig geworteld in de dagelijkse bedrijfsvoering.

 

CSU legt de nadruk op mens- en milieugerelateerde onderwerpen, zoals vak- en taalopleidingen, budgetcoaching, lifestyle advisering, hulp bij psychische/ lichamelijke klachten, brede inzet van SROI, gratis fysiotherapie, duurzaam inkopen en CO₂-preventie. Transparantie richting stakeholders is daarbij essentieel. Het FIRA Platform verifieert jaarlijks de MVO-informatie, waardoor MVO bij klanten op basis van betrouwbare gegevens bespreekbaar gemaakt wordt.

 

Over CSU

CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO₂-prestatieladder. CSU is door Great Place to Work acht jaar op rij bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het derde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen