Nieuws

Deelauto steeds vaker onderdeel zakelijke mobiliteitsoplossing

23 maart 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Mobility Mixx, aanbieder van mobiliteitsdiensten voor de zakelijke markt, heeft op alle fronten een forse groei gerealiseerd in 2015. Dat maakt de organisatie onlangs bekend. In totaal werden er met de mobiliteitskaart ruim een half miljard kilometers afgelegd, (+25%), waarvan 7,5 miljoen in deelauto’s.

 

De organisatie verwacht dat deze positieve trend komend jaar minimaal gehandhaafd blijft: alleen al in het volume zakelijke deelauto’s zet de onderneming in 2016 in op een verdubbeling. ‘Mobility Mixx verwacht in 2016 een verdere toename in de vraag naar alternatieve mobiliteitsdiensten en vooral op het terrein van zakelijk autodelen. Steeds meer bedrijven zijn actief op zoek naar mogelijkheden om het eigen wagenpark te verschonen én te verkleinen’, aldus Paul Wessels, Managing Director van Mobility Mixx.

 

Lees verder bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen