Nieuws

EXPIRION ook in Kop Noord-Holland actief

31 juli 2017 | Nog geen reacties | Door: Joost Veenstra

EXPIRION is een onafhankelijke adviseur en installateur van zonne-energieprojecten. Hoewel het zich in Hillegom huisvest en haar meeste projecten in de Bollenstreek afrondt, voltooit het de laatste tijd ook een aantal projecten in de Kop van Noord-Holland: een gebied dat zo’n 80 kilometer noordelijker ligt.

 

Recentelijk plaatste EXPIRION zo’n 2.000 zonnepanelen in Breezand: 1.450 panelen bij World Flower B.V. en 500 bij World Breeding B.V. Deze week kwam daar nog een installatie bij in het noordelijke deel van de provincie Noord-Holland. In Anna Paulowna plaatste EXPIRION op het dak van N.J.J. De Wit en Zoon, een bloembollenbedrijf, 574 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van 148.000 kW/h per jaar. In een latere fase volgen er nog 945 zonnepanelen.

EXPIRION breidt hiermee dus haar concentratiegebied flink uit, door zich nu op zowel de Bollenstreek als op de Kop van Noord-Holland te focussen.

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen