Nieuws

Geen witte, maar groene kerst dit jaar

4 augustus 2017 | Nog geen reacties | Door: Linda Coenmans

Eco Giving en GreenGiftBox organiseren, samen met Koppert Cress, het eerste Groene Kerstpakketten Event in Nederland. De missie van Eco Giving en GreenGiftBox is om het bedrijfsleven ‘groener’ te maken op het gebied van relatiegeschenken en (online) kerstpakketten.

 

‘Om alle bedrijven te helpen een stapje te zetten richting “groen” en in te laten zien dat dit zeker niet saai hoeft te zijn, organiseren we dit jaar voor het eerst het Groene Kerstpakketten Event’, aldus oprichtster Jolanda Koedood. ‘Dat gebeurt bij het meest innovatieve duurzame bedrijf van Nederland, namelijk Koppert Cress.’

Producten en proeverijen

Op deze groene locatie in Monster, in het hart van het Westland, vindt op 24 augustus 2017 het kerstevent plaats. Samen met een aantal partners, zoals Kromkommer en Koeckebackers, worden mooie producten, duurzaamheid en proeverijen gepresenteerd. ‘Zo kunnen de bezoekers beleven en ervaren hoe ze een groene start kunnen maken deze kerst’, zegt Koedood.

 

Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het eerste Groene Kerstpakketten Event.
Kijk op de Event pagina van Eco Giving, mail naar info@ecogiving.nl of bel 015 – 761 03 19 voor meer informatie.

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen