Nieuws

  Gerenommeerde bedrijven kiezen voor EXPIRION

  20 februari 2018 | Nog geen reacties | Door: Joost Veenstra

  Nederlandse giganten prefereren EXPIRION als uitvoerder van hun zonne-energieprojecten. Zo heeft Jetmail BV (het grootste direct mailbedrijf van Europa) onlangs een SDE-project van 2.200 zonnepanelen dankzij EXPIRION in gebruik genomen. Binnenkort volgen er nog grote installaties bij Ruigrok Flowerbulbs (één van de grootste bloembollenteelt- en exportbedrijven ter wereld) en CS Weijers BV & Zonen, een grote speler op het gebied van bijzondere bol- en knolgewassen. Op de daken van Ruigrok en Weijers gaat het om een totaal van 4.000 panelen.

   

  Deze bedrijven gaan niet zonder redenen in zee met EXPIRION. Die keuze hangt namelijk samen met de manier waarop het bedrijf haar projecten uitvoert. Zo realiseert EXPIRION een project stapsgewijs van begin tot eind, waardoor het haar opdrachtgevers volledig ontzorgd. Allereerst maakt EXPIRON een energieanalyse, stelt het een businessplan op en vraagt het een SDE+-Subsidie aan. Hierna maakt EXPIRION een ontwerp op maat en kiest haar producten voor het project uit. Tot slot voeren gecertificeerde topinstallateurs van EXPIRION de installatie op het dak uit.

  Dit totaalplaatje trok ook Alex van Dooren van transportbedrijf Van Dooren over de streep: “EXPIRION heeft een professionele aanpak van het project van A tot Z. Dat vind ik belangrijk. Dat is voor mij de reden geweest om niet te zoeken naar een andere partij. Het was een goed plan, ze hebben het snel aangepakt en voerden duidelijke communicatie.” Op het dak van het transportbedrijf plaatste EXPIRION 1.000 panelen.

  Reacties

  We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

  Magazine TGTHR

  Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

  Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
  whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

  Klik hier om je aan te melden
 • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

 • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen