Nieuws

Gezocht: de duurzaamste jonge koplopers van 2017

16 maart 2017 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

In tijden waarin klimaatsceptici als Trump de boventoon voeren, is er behoefte aan optimisme. En wie kan er beter voor die positiviteit zorgen dan duurzame jonge koplopers? Zij werken hard aan nieuwe economische modellen, radicale innovaties en duurzame levensstijlen en laten zien dat een duurzame toekomst mogelijk is. Daarom is er vanaf 14 maart tot en met 28 april weer een Duurzame Jonge 100 verkiezing, die resulteert in een overzicht van de meest innovatieve 100 jonge koplopers. Dit overzicht is bedoeld om Nederland te inspireren en om te laten zien dat duurzaamheid mogelijk is.

 

De zoektocht naar de Duurzaamste Jonge koplopers van Nederland loopt van 14 maart tot 28 april. Via de website kunnen jonge ondernemers, young professionals en studenten (onder de 32) zich opgeven. ‘Het is juist nu heel belangrijk dat jong talent zich opgeeft voor de Duurzame Jonge 100 verkiezing’, aldus Martijn Visser (23) werkzaam bij de VN als jongeren vertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling . ‘Nederland is namelijk niet goed bezig is met haar klimaatbeleid, daarom moet de gedreven en ambitieuze generatie zich verenigen en samen laten zien dat er hard gewerkt wordt aan duurzaamheid en er dagelijks oplossingen worden gevonden. Ik denk dat de DJ100’ers een bron zijn van inspiratie voor elkaar en voor de gevestigde orde.’

 

Lees verder bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Lees meer over de DJ100, of geef je op

Bekijk de DJ100 van 2016

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen