Nieuws
Duurzame innovatie

Inschrijving Herman Wijffels Innovatieprijs 2016 geopend!

9 maart 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Heb je een duurzame innovatie en zoek je een springplank naar succes? Doe dan mee aan de Herman Wijffels Innovatieprijs. Je kunt je tot en met 7 april inschrijven en maakt kans op 20.000 euro, publiciteit en toegang tot kennis en netwerken!

 

Drie categorieën

Je kunt meedoen met innovaties in de categorie ‘Food & Agri’, ‘Circulaire economie’ of ‘Vitale gemeenschappen en zorg’. Elke categorie heeft een hoofdprijs van 20.000 euro:

  • Food en Agri: Voor een duurzame landbouw en voedselvoorziening. Innovaties die helpen de groeiende wereldbevolking van voldoende, veilige en voedzame voeding te voorzien. Die gericht zijn op minder belasting van het milieu en de omgeving. Of transparantie van de ketens en duurzaam ketenbeheer nastreven.
  • Circulaire economie: Voor een duurzame economie. Innovaties die kringlopen van grondstoffen of nutriënten sluiten. Die het energie- en grondstofgebruik verminderen of verduurzamen. Of waarbij partners samen innovatieve ketens vormen.
  • Vitale gemeenschappen en zorg: Voor vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg. Innovaties die vitaliteit en leefbaarheid bevorderen. Die zuinige en zinnige zorg voor nu en in de toekomst waarborgen. Of waarbij mensen samen ondernemen of samenwerken voor een gemeenschappelijk belang.

 

Wanneer kun je meedoen?

De Herman Wijffels Innovatieprijs zoekt ondernemende mensen met de beste innovaties. Je hoeft geen klant te zijn van de Rabobank. Je doet mee op persoonlijke titel, eventueel samen met anderen. Je gaat daadwerkelijk met de innovatie ondernemen. Ook heb je een werkend productiemodel, testresultaten of een pilot beschikbaar.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Rabobank

 

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden