Nieuws

Laatste kans: Doe mee met de energiedialoog

23 juni 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: RVO.nl

Duizenden mensen delen deze dagen hun visie op de toekomstige energievoorziening van Nederland. Bijvoorbeeld op een van de 140 bijeenkomsten, via sociale media en via internet. Dit is je laatste kans om mee te doen aan de Energiedialoog! Kijk daarom op www.mijnenergie2050.nl en meld je aan, bijvoorbeeld voor de slotbijeenkomst in Arnhem op 4 juli.

 

De overgang van een fossiele naar een CO₂-arme, duurzame energievoorziening raakt ons allemaal. Denk aan ons vervoer, de energie in onze huizen en de inrichting van ons landschap. Veel burgers en bedrijven zijn al bezig met duurzame initiatieven. Het kabinet nodigt je graag uit voor de Energiedialoog: een open debat over de energie van de toekomst.

 

Meepraten

Je kunt deelnemen via de website MijnEnergie2050.nl. Hier vind je meer informatie over de thema’s die centraal staan. Geef hier jouw mening in verschillende discussies over onze energievoorziening in 2050. Op de MijnEnergie2050.nl kun je bijvoorbeeld je manifest, een verslag of een interessant voorbeeld delen.

 

Meedoen

Er zijn ook verschillende bijeenkomsten die je kunt bijwonen. Bekijk de overzichtskalender en meld je aan voor de laatste plekken. De dialoogperiode duurt tot en met vrijdag 8 juli. Eerder die week, op maandag 4 juli, blikken André Kuipers en minister Henk Kamp al terug op de dialoogperiode.

 

Meer weten?

Bezoek de website: MijnEnergie2050.nl. En volg de laatste ontwikkelingen via Twitter: @mijnenergie2050

 

 

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen