Nieuws
Algemeen

Lewis Perkins nieuwe voorzitter Cradle to Cradle Products Innovation Institute

21 maart 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Lewis Perkins is per 1 maart benoemd tot voorzitter van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute door de Raad van Bestuur. Sinds oktober 2015 diende Perkins als interim-president.

 

‘Terwijl we continu bezig zijn met het veranderen van de manier waarop we producten maken en consumeren, is Cradle to Cradle ontwerp en certificering actueler dan ooit tevoren’, aldus Perkins. ‘Ik ben vastbesloten om het momentum dat het Instituut de afgelopen zes jaar heeft opgebouwd voort te zetten. Ik kijk ook uit naar een nauwe samenwerking met de Raad van Toezicht en het team van het Instituut, om samen met al onze stakeholders meer bekendheid te geven aan Cradle to Cradle en te bouwen aan de waarde van de circulaire economie.’

 

Het Cradle to Cradle Products Innovation Institute is een non-profit organisatie gevestigd in de Verenigde Staten en Nederland, gericht op het transformeren van de productie en consumptie van producten tot een regeneratieve kracht voor de planeet. Het instituut maakt gebruik van ontwerp gebaseerd op de wetten van de natuur, om de markt te helpen bij het creëren van producten die veilig zijn voor mens en milieu. Het herdenken van de manier waarop we producten ontwerpen, maken, gebruiken en hergebruiken zal een nieuw tijdperk inluiden van onderzoek en innovatie, waarbij we economische, ecologische en sociale welvaart gelijktijdig stimuleren. Voor meer informatie over het Cradle to Cradle Products Innovation Institute, de Raad van Bestuur, en Cradle to Cradle gecertificeerde producten, ga naar c2ccertified.org.

 

Lees meer bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen