Nieuws

Naar € 0,00 energierekening zonder te investeren

1 augustus 2017 | Nog geen reacties | Door: Erik Pot

Het klinkt als een sprookje of dat we toch moeten gaan geloven in Sinterklaas, maar het is echt eenvoudig om in 3 tot 5 jaar uw energierekening naar € 0,00 te brengen en ook van het gas af te koppelen. Het Trias Energetica model is de leidraad en natuurlijk een vast omlijnde stappen waar u niet vanaf mag wijken.

 

Cruijff zei eens “Je moet het zien om het te begrijpen”. En met eenvoudige rekensommetjes kunnen we dat laten zien. Elk jaar weer een vervolgstap die u moet nemen. Elke Nederlander kan het Klimaatakkoord zelf verslaan, want dat gaat maar tot 20% terwijl u naar 100% komt. Wat u ook verbruikt, het wordt gedekt met opbrengsten.

 

Uw eerste stap levert al een besparing op uw jaarafrekening van 250kWh op en dat is het begin van het vaste patroon. WIJK NIET AF en u zult jaarlijks zien dat de energierekening naar beneden gaat. Ik begeleid u al die jaren door het proces, op zijn Hollands tw. GRATIS. ( ja, nog meer sprookjes)

Doe vrijblijvend stap 1 op www.energierekeningnaarnul.nl

Kom ook in de groep die naar € 0,00 gaat.

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen