Nieuws

Nog twee weken de tijd om in te schrijven voor de WDCD Climate Action Challenge

11 september 2017 | Nog geen reacties | Door: Redactie TGTHR | Bron: What Design Can Do

Nog maar twee weken te gaan tot de deadline van de WDCD Climate Action Challenge. Inmiddels zijn de eerste namen van de internationaal vooraanstaande jury bekend, waaronder Patrica Espinosa (klimaatchef van de Verenigde Naties), Joel Towers (director van Parsons School for New Design) en Mark Hillen (founder Social Enterprise).

 

Sinds 24 mei zijn er uit meer dan 60 landen, over de 600 projecten geregistreerd voor de Climate Action Challenge. Met de challenge roept What Design Can Do creatieve ondernemers op om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor klimaatverandering.

 

 

 

Start ups, professionals en studenten hebben nog tot zondag 24 september 24:00 uur om hun plannen in te dienen.

Het totale prijzenpakket bedraagt €900.000 en een uitgebreid acceleratieprogramma.

 

Een aantal van de ingeschreven concepten zijn al te zien op de website: http://www.whatdesigncando.com/2017/07/11/banana-paper-laser-tree-vertical-university/

 

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven (21-29 oktober) worden de genomineerde projecten bekend gemaakt.

De winnaars worden gepresenteerd tijdens WDCD São Paulo op 22 november 2017. Zij gaan onder begeleiding van WDCD en acceleratiepartner Social Enterprise hun ideeën realiseren.

 

Inschrijven kan via www.whatdesigncando.com/challenge.
Meer informatie vind je op http://challenge.whatdesigncando.com/.

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen