Nieuws

Ontwerpbureau Today wint prestigieuze Red Dot Award met duurzame app

23 augustus 2016 | Door: Charlene Bodt

Today is met het ontwerp van de app ‘ZonnepanelenDelen’ verkozen tot Red Dot winnaar in de categorie Communication Design. Het design wordt door de jury geroemd door de heldere en overzichtelijke interface en de gebruiksvriendelijke ervaring.

 

De Red Dot Awards zijn een internationale erkenning voor uitmuntend design. Uit inzendingen vanuit 46 landen heeft een 26 koppige jury het design van de app verkozen tot winnaar in de categorie Communication Design. De feestelijke uitreiking vindt plaats op 4 november 2016 in het Konzerthaus in Berlijn.

 

Today hielp ZonnepanelenDelen eerder al aan een passende merkidentiteit, huisstijl, diverse websites en een brandmovie. Met de innovatieve app die Today nu gerealiseerd heeft, kan realtime de opbrengst van zonnepanelenprojecten gecheckt worden.

 

ZonnepanelenDelen is het meest succesvolle en grootste crowdfunding platform voor zonne-energie projecten in Nederland. Met ZonnepanelenDelen kun je rendement hebben van zonnepanelen die niet op je eigen dak liggen. Op die manier krijgt iedereen in Nederland de mogelijkheid bij te dragen aan meer duurzame energie.

 

Een aantal interessante cijfers:

– Tot nu toe is er €2.800.000 geïnvesteerd.
– Meer dan 1.000 huishoudens doen mee.
– Meer dan 15.000 geplaatste zonnepanelen.

 

Lees meer over de Red Dot Awards

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen